Aloitamme Olemisen vapaus –sivustolla laajan mainoskampanjan 15.12.2019, kampanjan kärkenä on kesätyöpaikat ja kampanja kestää 8 viikkoa muuttuen painottamaan muita avoimia työpaikkoja vuodenvaihteen jälkeen, kesätyöpaikat ovat silti edelleen esillä.

Kampanja toteutetaan monikanavaisesti; Facebook, Instagram, Google (Display ja hakusanamainonta), LinkedIn, Twitter ja natiivimainonta (juttuartikkeli). Kampanjan mediabudjetti on 20 000 euroa, joten näkyvyyttä on tarjolla saavat runsaasti. Sivustolla ja kampanjassa mukana olo on täysin maksuton!

Jos teillä on tarjolla kesätyöpaikkoja, niin ilmoittautukaa mukaan mahdollisimman pian, viimeistään 13.12. klo 10.00 jotta ennätätte sivustolle kampanjan avaukseen. Toki mukaan voi liittyä myöhemminkin, tosin silloin menettää osan näkyvyydestä.

Olemisen vapaus –sivustolla on oma osionsa kesätöille, tätä varten tarvitsemme:
– logon, mielellään vaakamallinen (jpg-, png- tai pdf-muodossa)
– kuvaustekstin kesätöihin liittyen (250 merkkiä, siis merkkiä – ei sanaa)
– linkki jonka kautta saa lisätietoa tarjolla olevista kesätöistä

Jos olette jo sivustolla ja teillä ei ole tarjota kesätöitä, niin silloin teidän ei tarvitse tehdä mitään – olette edelleen mukana sivustolla tavalliseen tapaan ja hyödytte em. kampanjan tarjoamasta näkyvyydestä. Voitte käydä tarkistamassa oman yrityksenne/organisaationne kuvaustekstin sekä linkin ja jos huomaatte päivitystarvetta, niin ilmoittakaa muutostarpeista niin toteutamme ne sivustolle.

Jos ette ole vielä lainkaan olemisenvapaus.fi –sivustolla, niin tervetuloa mukaan, se on maksutonta! Pääsette mukaan sivustolle lähettämällä minulle:
– logon, mielellään vaakamallinen (jpg-, png- tai pdf-muodossa)
– kuvausteksti (250 merkkiä, siis merkkiä – ei sanaa)
– linkki jonka kautta saa lisätietoa avoinna olevista työpaikoista

Edellä mainitut tiedot voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen:
jukka.vattukallio(at)iisalmi.fi

Kampanjan tarkempi kuvaus löytyy TÄÄLTÄ.