Future Savon toimenpiteisiin sisältyy osallistuminen kotimaan rekrytapahtumiin joissa tuomme alueemme uramahdollisuuksia esille. Samalla esittelemme alueemme vetovoimatekijöitä mm. asumisen, palveluiden ja koulutusmahdollisuuksien kautta – kerromme kohdeyleisölle miksi alueemme on halutuin elämisen ympäristö ja mitä olemisen vapaus merkitsee.

Teemme nyt kyselyn jonka tarkoitus on tehdä alustava selvitys kiinnostuksesta lähteä vuoden 2019 lopun ja 2020 alun rekrytointitapahtumiin Future Savon yhteisosastolla. Kiinnostuksen perusteella teemme suunnitelmat siitä mihin tapahtumiin lähdemme ja millä laajuudella (kuinka iso osastokokonaisuus ym.) Sitova osallistumiskysely hintoineen ja muine tarkempine yksityiskohtineen tullaan tekemään elo-syyskuun aikana.

Mitä enemmän tapahtumiin saamme työnantajia mukaan, sitä edullisempaa on mukaan lähteminen ja sitä monipuolisempi ja komeampi on yhteinen Future Savo -osasto!

Huom! Kaikkien tammikuun 2020 tapahtumien tarkka päivämäärä ei ole vielä tiedossa, haluamme silti jo alustavasti tiedustella kiinnostustanne näihinkin vuosittaisiin tapahtumiin.

Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/A00E3B6DFE640021, vastausaikaa on elokuun alkupuolelle saakka.