Marianne Lindroth aloitti Future Savon Keski-Savon alueen projektipäällikkönä tammi-helmikuun vaihteessa. Hän on itsekin paluumuuttaja, jonka tie on kulkenut mm. Luxemburgin, Tampereen ja Helsingin kautta takaisin Pohjois-Savoon. 

Lindroth on FM Jyväskylän yliopistosta pääaineenaan viestintä. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on työskennellyt mm. Mikkelissä tiedekeskushankkeen parissa, Varkaudessa elinkeinoelämän viestinnän parissa, lehti- ja radiotuottajana sekä helsinkiläisessä viestintätoimistossa.

”Olen lähtöisin Varkaudesta ja minusta on hienoa jälleen työskennellä Pohjois-Savossa ja tämän alueen kehittämisen parissa. Alueemme hienot mahdollisuudet ovat asia, joka ansaitsee tulla laajempaankin tietoisuuteen. Erityisesti Helsingin vuosien jälkeen paluu kotikonnuille oli tervetullut muutos. Täällä voi käydä kesäisin mökiltä töissä ja muutenkin ehtii tehdä paljon enemmän, kun aika ei mene ruuhkissa istumiseen ja paikasta toiseen siirtymiseen. Ilokseni olen saanut huomata, että monet muutkin ikäiseni kolmikymppiset ovat jo tehneet paluumuuton tai ainakin harkitsevat sitä.”

Mariannen tavoitat sähköpostitse osoitteesta marianne.lindroth(at)navitas.fi sekä puhelimitse numerosta 044 444 2606.