Etätyö on yleistynyt tämänhetkisen maailmaantilanteen vuoksi valtavasti. Monelle kotona työskentely voi kuitenkin olla stressaavaa ja maisemanvaihto virkistää mieltä.

Etätyöloma on työskentelyjakso arkisten kuvioiden ulkopuolella, luonnon helmassa – Savossa. Etätyöloman aikana arkikin tuntuu lomalta mukavasta majoituksesta ja aktiviteeteista nauttien.

Etätyöloma-kampanjan kautta voit hakea etätyöpaketin testikäyttäjäksi. Tarjolla on mm. etätyön ja hevosharrastuksen yhdistävä loma ratsutilalla, kalastajalle Lohimaasta kosken varrelta ja luonnon hiljaisuutta kaipaavalle eräetätyöloma metsän keskellä. Etätyölomat on suunniteltu yksin tai kaksin matkaaville, ja osaan voit ottaa myös lemmikkisi mukaan. Hakea mukaan voi 31.12.2020 mennessä.

Lomat ovat maksuttomia, mutta edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä. Hakijan on myös sitouduttava esiintymään etätyöloman aikana mainosmateriaalien kuvauksissa (video ja valokuvat), sekä julkaisemaan sosiaalisessa mediassa sisältöä etätyölomapaketin majoituksesta, etätyöskentelystä ja aktiviteeteista.

Tutustu tarkemmin etätyöpaketteihin ja hae mukaan täällä.

Lisätietoja:

Etätyölomakampanja on Maaseudun uudet asumisratkaisut MASU-hankkeen ja Future Savo -hankkeen, sekä paikallisten yritysten yhdessä toteuttama kampanja Keski- ja Sisä-Savon alueella.

Lisätietoja antaa: Jenni Lemettinen, jenni.lemettinen(at)vesanto.fi, puh. 044 282 5589